MALPRO, zaključna gradbena dela

Senčila

Nudimo Vam pestro ponudbo senčil različnih oblik, velikosti in barv. Tako boste pri nas zagotovo našli senčila, ki so najbolj primerna za vaš prostor;

  • Notranje žaluzije
  • Zunanje žaluzije
  • Multi-Rollbox
  • Screen Rolo
  • Rolete
  • Alu lamele
  • PVC lamele

V podjetju MalPro izbiramo samo najboljše materiale za naše izdelke , saj želimo našim kupcem ponuditi proizvode vrhunske kvalitete.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Žaluzije

Azberete lahko žaluzije debeline 80 mm, ki spadajo v najvišji razred zunanjih senčil, imajo pa tudi dolgo življenjsko dobo.
Žaluzije so izdelane iz najkakovostnejšega aluminija, lamele pa so večstopenjsko lakirane tako, da so odporne proti zunanjim vremenskim vplivom in UV žarkom. Robovi lamel so zaobljeni.
Na voljo so dve obliki profila lamel in sicer profil C in profil T.

Lamele s C profilom so najbolj standardna oblika lamel. Imajo obojestransko ojačan rob, ki jim zagotavlja še večjo stabilnost, na koncu lamele pa je pritrjen poliamidni drsnik, ki zagotavlja enakomeren tek lamel po vodilih.

V različnih barvah

T profil lamele se dobro zlagajo skupaj, tako da je paket dvignjene žaluzije minimalen. To je posebno primerno za objekte, ki zaradi gradnje zahtevajo čim manjši paket, da žaluzija v dvignjenem položaju ne zmanjša svetlega dela okenskih površin.
Upravljamo jih lahko preko mono komandnega droga ali preko elektromotorja. Možno je reguliranje vpada svetlobe z reguliranjem kota lamel, tudi v spuščenem stanju.
_____________________________________________________________________________________________________

Zakaj izbrati rolete?

Rolete so idealno senčilo za vsako okno, saj od vseh senčil ponujajo največ. To dokazuje tudi dejstvo, da so rolete najpogosteje vgrajeno senčilo v Sloveniji. Omogočajo vam popolno ali delno zatemnitev prostora, poleg senčenja pa imajo še številne druge funkcije.

Okno + roleta = prihranek
Ste vedeli, da so steklene površine, ne glede na to kako kvalitetno je okno, same po sebi toplotni most? Spuščena roleta znatno zmanjša izgubo toplote skozi okensko steklo, zato lahko z njimi pozimi prihranite kar do 30% energije! Poleti pa spuščena roleta preprečuje sončnim žarkom, da bi segrevali vaš prostor.

Z roletami boste ustavili do 80% vročine! Tega ne zmore nobeno drugo senčilo.

Varnost
Roleta nudi tudi zaščito okna in vašega doma. Okno varuje pred poškodbami, umazanijo in ostalimi zunanjimi vplivi, vaš dom pa pred vlomilci. Vlomilcu namreč močno oteži delo, saj zelo podaljša čas vloma in hrupnost nasilnega dejanja.

Udobje in zaščita
Rolete so dobavljive z motornim pogonom. Upravljanje je možno s stikalom ali daljinskim upravljalcem . Če pa ste siti nadležnega mrčesa, vam rolete nudijo idealno rešitev z integriranim komarnikom. Zaradi komarnika ne boste izgubili niti delca svetlobe, pridobili pa boste miren spanec.