MALPRO, zaključna gradbena dela

Stavbno pohištvo

Okna

Pri oknih iz umetne mase so pomembni kvaliteta, dizajn in inovacije. Sistemi iz umetne mase Schüco združujejo te lastnosti v obširnem sortimentu, ki omogoča širok prostor projektantskim zamislim.

Vrata

Za vrata je najpomembnejša izvedba nizkega praga, ki s termično prekinitvijo alu profi la zagotavlja izvrstne izolacijske
vrednosti. Izvedba omogoča uporabo vseh običajnih okovij, odvod vode iz konstrukcije je neopazno izveden.

Senčila

Vpodjetju MalPro zbiramo samo najboljše materiale za naše izdelke , saj želimo našim kupcem ponuditi proizvode vrhunske kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo je aluminij, ki je vedno prašno barvan.

Želite, da je montaža opravljena hitro in brez nepotrebnih zapletov?

Našim strankam nudimo prevoz stavbnega pohištva,brezhibno montažo in vrhunsko svetovanje.
Pri nas vas bomo že vnaprej seznanili z celotnim potekom,s čimer se boste izognili nepotrebnim zapletom.

Telefonsko svetovanje

Z veseljem vam bomo na podlagi dolgoletnih izkušenj in visokega nivoja znanj zagotavljal vrhunsko svetovanje, s čimer si zagotovite izbiro najprimernejših rešitev.
V kolikor bomo skupaj ugotovili, da smo prava izbira za tisto kar potrebujete se bomo dogovorili za ogled na vašem domu, kjer bomo naredili vse potrebne izmere.

Ogled na domu in izmera

Naš strokovnjak vas bo obiskal ob točno določenem terminu, kjer si bo z namenom zagotavljanja najprimernejše rešitve ogledal vaše prostore in naredil vse potrebne izmere. Na podlagi tega vam bomo pripravili ponudbo.

Ponudba

Na podlagi izmer in ostalih rešitev, ki smo jih skupaj uskladili vam bomo pripravili ponudbo in vam jo posredovali v želeni obliki (pošta, e-mail…). Pri tem naj poudarimo, da se držimo cen, ki jih damo v predračunu.Tako naši kupci nimajo bojazni, da bi po zaključenem delu morali plačati višjo ceno zaradi »dodatnih del« in ostalih storitev.

Termin montaže

Na podlagi potrjene ponudbe vas pokličemo in se dogovorimo za termin montaže.